FORTEC SRL la Automechanika Frankfurt 2010

FORTEC SRL la Automechanika Frankfurt 2010

EXIDE TECHNOLOGIES a participat şi în acest an la cel mai important eveniment al anului: Târgul AUTOMECHANIKA Frankfurt.

Cu această ocazie au fost prezentate cele mai noi produse ale companiei: bateriile care echipează maşini micro-hibride, cu sistem Stop/Start.
HONDA Insight FIAT 500Au fost expuse un autoturism FIAT 500 cu baterie EXIDE ECM şi un autoturism HONDA Insight cu propulsie electrică.
 
Marca TUDOR a fost de asemenea prezentată ca marcă principală a producătorului.
În acest an AUTOMECHANICA a înregistrat 155.000 de vizitatori din 180 de ţări şi 4.486 expozanţi.
 
FORTEC SRL a participat la eveniment în calitate de unic importator al mărcii TUDOR în România.
EXIDE TECHNOLOGIES, cu operaţiuni în peste 80 de ţări, este unul din cei mai mari producători şi reciclatori de acumulatori cu plumb. Cele patru ramuri ale companiei – Transport America, Transport Europa & Restul Lumii, Energie Industrială America, Energie Industrială Europa & Restul Lumii – pun la dispoziţie o gamă completă de produse de stocare a energiei electrice şi servicii pentru aplicaţii industriale şi de transport.
 
Divizia “Transport” a EXIDE TECHNOLOGIES produce o gamă largă de baterii de pornire şi baterii “deep-cycle” pentru vehicule de toate tipurile, de la autoturisme la tractoare, utilitare, camioane, motociclete, bărci, jet-schiuri, maşini agricole, caravane şi vehicule militare.
EXIDE TECHNOLOGIES este furnizor atât al fabricilor de asamblare pe gama de piese de prima echipare cât şi al pieţei de piese de schimb, prin dealeri şi retaileri. Divizia “Transport” colectează şi reciclează bateriile ajunse la finalul termenului de exploatare.